2016/01/29

И пак е петък


Скъпи приятели, често в края на седмицата публикувам снимка без текст. Днес обаче искам да кажа няколко думи, за да благодаря за подкрепата и вниманието, които оказвате на сайта Coffee Break вече почти шест години. През това време моите интереси се промениха и съвсем естествено се промени и съдържанието, което виждате тук. Хубаво е да се развиваме и да търсим нови полета за изява. Coffee Break се превърна от място, където в началото споделях любими рецепти с приятели, в сайт, на чийто страници има и фотография, дизайн и идеи "направи си сам". Имало е периоди на дълги паузи, поради липса на време или идеи. Но, анализирайки статистиката за цялото това време, осъзнавам, че кръгът от верни читатели си остава същият. За което безкрайно много благодаря! 

Тъй като правя опит да намеря своя път в графичния дизайн, каня всички, които харесват работата ми, да се присъединят към съвсем новата ми страничка във Фейсбук: 


Там редовно ще обновявам информацията за мои авторски нови продукти. Виртуалната подкрепа е от голямо значение за всяко ново начало, така че искрено ще се радвам на всеки коментар или въпрос, който имате към мен.

Хубав цветен уикенд!



6 коментара:

  1. И аз ти благодаря! Не кометирам често, но те следя и се радваам на всяка снимчица и текст. Успех!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много си мила, Траяна!Благодаря ти за коментара:)

      Изтриване
  2. Хм, онеправдани сме сега тези без Фейсбук:(
    Но тук следя:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Весела, съжалявам за това неудобство и ти благодаря за подкрепата:)

      Изтриване
  3. Успех и много творчески идеи! :)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...