2015/01/08

52 седмици в черно-бяло

Всички обичаме да снимаме. С техника за хиляди, с обикновен фотоапарат, с телефон. Себе си, децата, кучето, дома, природата, улиците. По някой тържествен повод или просто ей така, за да запечатаме момента.

Пробвали ли сте да предизвикате себе си и да си поставите за цел да снимате в определена периодичност? Всеки ден/всяка седмица за една година, само черно-бели кадри или пък само автопортрети.

Ето сега е тъкмо моментът да се започне такъв годишен проект. Преди време завърших един на тема 52 седмици. Понякога имах вдъхновение, друг път снимах само от изпълнителност. Но с днешна дата ми е много приятно да се обърна и да видя живота ни, събран в няколко снимки, през 2012 година. Подбрани, подредени, достъпни за един поглед, а не потънали по архиви и безбройни файлове.

Сега мисля да стартирам нов. Този път темата ще е 52 седмици в черно-бяло. Много харесвам този жанр и искам да провокирам музата си за повече такива кадри. Пък след време ще има да си спомням каква случка стои зад всеки един.

Опитайте и вие.


2 коментара:

  1. За много години, Дина! Пожелавам ти здраве! И време, за всичко и всички, които обичаш. Прекрасно е да се обърнеш назад по този красив начин. С удоволствие ще почакам и разгледам следващите 52;)

    ОтговорИзтриване
  2. За много години, Марте! И във вашия дом да има само здраве и усмивки! А ти? Няма ли да се хванеш с нещо подобно:)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...