2014/05/16

Кокосови сладки

Ах, тези сладки! Откакто открих рецептата им, я експлоатирам безкрайно. Забележително ароматни, мекички и вкусни. Намалявам количеството на захарта и замествам с кафява, а брашното е изцяло пълнозърнесто. Стават за следобедна закуска, за почерпка, за десерт.



Източник


6 коментара:

  1. Дааа, любима рецепта:)

    Поздрави и хубав уикенд!

    ОтговорИзтриване
  2. Мммм, вкусно, и в нашата кутия за училище са се появявали, разкошни :)

    ОтговорИзтриване
  3. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Бих пробвала да сменя и маслото с кокосово. Мисля, че биха се получили още по-мекички и ароматни.

      Изтриване
  4. На имения ден на сина ми измежду всички десерти, които бях подготвила, тези сладки се ометоха за секунди:)
    Таня, за училищната кутия са перфектни. Пък и като замразиш някакво количество, само вадиш сутрин една-две и пъхаш в кутията.
    Рал, отдавна обмислям експеримент с кокосово масло. Задължително ще пробвам идеята ти:)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...