Ах, тези сладки! Откакто открих рецептата им, я експлоатирам безкрайно. Забележително ароматни, мекички и вкусни. Намалявам количеството на захарта и замествам с кафява, а брашното е изцяло пълнозърнесто. Стават за следобедна закуска, за почерпка, за десерт.
Източник
Усетих аромата им... :)
ОтговорИзтриванеДааа, любима рецепта:)
ОтговорИзтриванеПоздрави и хубав уикенд!
Мммм, вкусно, и в нашата кутия за училище са се появявали, разкошни :)
ОтговорИзтриванеТози коментар бе премахнат от автора.
ОтговорИзтриванеБих пробвала да сменя и маслото с кокосово. Мисля, че биха се получили още по-мекички и ароматни.
ИзтриванеНа имения ден на сина ми измежду всички десерти, които бях подготвила, тези сладки се ометоха за секунди:)
ОтговорИзтриванеТаня, за училищната кутия са перфектни. Пък и като замразиш някакво количество, само вадиш сутрин една-две и пъхаш в кутията.
Рал, отдавна обмислям експеримент с кокосово масло. Задължително ще пробвам идеята ти:)