2016/01/25

Картички за Св.Валентин


Един от най-чаканите дни през февруари (освен може би междусрочната ваканция) за децата е Св. Валентин. Българска или не, тази шумотевица има почитатели безброй. Моите деца обичат да изработват украси и картички, а когато има и повод, са особено доволни и вдъхновени. Подаряват на приятелчета, учителки, близки, дори и на кучето. Според мен е чудесно да умеят да показват своята привързаност към хората, пък макар и в контекста на един привнесен празник.

Тази година ги подкрепям в творческото им начинание с картичките, които виждате в публикацията. Не, че си спестяваме обичайното изрязване и лепене, но нека има разнообразие. 



Постарах се надписите да са на български. А празното поленце, което виждате на всяка картичка, е предвидено за писане на ръка - послание, име или каквото въображението подскаже.


След като изпечатате и изрежете по черния контур картинките е добре да ги залепите със сухо лепило на цветен картон. Така ще дадете добра основа и те няма да се огъват.

Приятно занимание!




3 коментара:

  1. Много оригинални картички! Благодаря! А колкото повече поводи за положителни емоции, толкова по-добре :) Да празнуваме!

    ОтговорИзтриване
  2. Nazife, благодаря ти! Много се радвам на коментара ти:) Весел празник!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...