2013/02/04

Ключовите думи този месец

Оказва се, че в така омразния ми месец февруари, може да съществува цяла експлозия от цветове и прилагателни. Като рубинено вино, златен жарък огън, снежни бели върхове, румени бузи, кехлибарен меден чай, топли ръкавици, дъхави стаени борове, грейнали усмивки и възторжена умора. 


Така де! Нищо, че вкъщи вече цъфтят първите зюмбюли, ще се постарая да добавя още думички към тазмесечния ми списък.


8 коментара:

 1. Уютно, топло и домашно - така се почуствах като надзърнах днес при теб! Усмивки.

  ОтговорИзтриване
 2. Много спокойствие и уют ми носят тези кадри!
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 3. Не мог ада не отбележа, че за пореден път правиш съвместно нелюбими ни неща, т.е. месеца, да изглеждат толкова романтични и им придаваш колорит и обаятелност някак с лекота, пречупени през призмата на твоя оптимизъм. Много силно ме грабна със списъка си на ключови думи и ме накара да погледна малко по- различно на този иначе сив и тегав месец. Благодаря ти!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Бубе, ласкаеш ме твърде много:) опитвам се да бъда позитивна определено, тъй като по природа не съм такава...възпитавам се на дърти години:)

   Изтриване
 4. За мен обикновено Януари е най неприятния, дълъг, леден и отегчаващ месец, но тази година ... уви ... бе доста кратък и динамичен ... за Февруари ... бих казала, че ми е малко по любим, а всички онези красиви думички ... ще се придържам стриктно към тях, за да ме топлят и усмихват!
  Прегръдки Дина и благодаря,че ме усмихваш!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ивенце, вие сте извън стереотипа и сивото ежедневие засега:) липсвате ни, ама много, сладур:)

   Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...