2012/10/29

Есенни багри: за гумените ботуши

Доскоро сутрините ми включваха кафе по тъмно, шум на двигател, тегав трафик и половин часово лавиране. Независимо от времето и сезона. Замених всичко това за гумени ботуши, розови чадърчета, мушами на точки, цапане в локвите и "Хайде закъсняваме!". Прозявки, нацупено мърморене, пешеходна пътека и топъл кроасан с капучино. Кратка проверка в няколко бордюрни дупки за налични зайци и мишки и енергичен поздрав към омърлушен пес. Чудесни есенни ранни часове, които не бих дала за нищо друго!



8 коментара:

  1. Убедена съм, че всеки с подобни усещания и приятни сутрешни емоции не би ги дал за нищо на света! Прекрасен пост! Уютна и усмихната есенна седмица! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Еххх еххх защо ли знам за какво говориш ... Много красиво написано и ме усмихна широооооооко:-)
    До скоро!

    ОтговорИзтриване
  3. Не знам за какво говориш, но мисля, че ти е мнооого гот;)
    На мен също ми е гот да гледам снимките и ако наистина сутрините са се променили към това, ти завиждам съвсем неблагородно;))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Така си е, Мъхче. Да речем, че вече съм на 100% отдадена само на семейството и на себе си. Лиших се от ежедневното препускане до офиса на другия край на града. Чак аз си завиждам на свободата:)

      Изтриване
  4. Чудесно и прераждащо е да намериш пътя към себе си и нещата, които те правят истински щастлив. Чувството е опияняващо. А снимките-толкова зареждащи! Успех и дерзай!:))

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря, Гуинет! Радвам се да те видя тук:)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...