2012/09/19

Една сряда от седмица в средата на септември






11 коментара:

  1. Колко познато и колко желано :)
    Желая успех и по-скорошно осъществяване на набелязаните точки!

    ОтговорИзтриване
  2. Много ми напомня за желанията и моя силен ентусиазъм да променя конкретни неща и да постигна определени цели... В някои моменти, като че ли всичко изведнъж добива други измерения и трудно се отбеляза срещу всяка точка в списъка "изпълнено". Пожелавам ти скоро да се похвалиш с осъществяването на промените и постигането на целите! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Дина, пожелавам ти го от сърце! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря, момичета! Всъщност има разлика между искам, мога и правя. Сега съм на фаза искам. От доста време цикля на нея.

    ОтговорИзтриване
  5. Истината е, че докато правим списъци и се ядосваме, че срещу тях няма отметка за свършено, в живота ни остават незабелязани неща, които са в нечий друг списък на желанията. Понякога най- лошото нещо могат да бъдат сбъднатите мечти. Хубаво е да ги има, но не съжалявай за нищо.

    ОтговорИзтриване
  6. Като човек, борещ разнообразни здравословни проблеми напоследък ( и собствени , и други), мога смело да заявя че искам просто да се ядосвам за неотметнатите тикчета;)
    Иначе ти пожелавам да задоволиш желанията си!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мъхче, аз не се ядосвам, просто изпитвам потребност от промяна. Даже не съм формулирала още за себе си каква да е тази промяна.

      Изтриване
  7. Желая една вълнуваща, ползотворна и незабравима есен!От днешната си позиция бих платила висока цена за един ден само от "онези", когато душата ми не иска да се прибере в тялото, а децата ми чакат пред гаража.....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вили, не го отричам. Всеки миг ми е ценен. Но усещам, че сякаш има още нещо, което трябва да свърша. Незнам все още какво е то, обаче.

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...