2012/07/17

Вечерни разходки


Едно от най-лежерните и отпускащи преживявания на този свят след горещ и уморителен ден е да се отправиш на лека разходка след вечеря.  Слънцето меко огрява отвъд съседния склон. Жегата е отстъпила на лек разхлаждащ полъх от Витоша. От съседните дворове се чува шуртяща вода и тихи пръскачки. Леко прехвърква и каца на бора нашият чест гост - черния кос. Миговете увисват и се проточват покрай рамото ти. Мисълта се рее някъде над ежедневието, полита и се отправя еййй там ... зад далечното самотно дърво на хребета, което всеки момент ще скрие натежалото, златно-оранжево слънце.


Когато в тези дълги, привечерни мигове вземете по една детска ръчичка и поведете двете пумпалчета на кратка разходка, сърцето ви сякаш ще се пръсне от щастие. Че сме тук. Че сме заедно.
 

7 коментара:

 1. Толкова красиво, сякъш съм там с теб, целувки на теб и твоите прекрасни пумпалчета!

  ОтговорИзтриване
 2. Прекрасно е! Хубав следобед! :)

  ОтговорИзтриване
 3. Така е, Дина, стига ти само това - че си тук, сега, с тях!
  Много нежни снимки!
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 4. Страхотно!Толкова е красиво!Усетих атмосферата и щастието на мига!

  ОтговорИзтриване
 5. Поздрави, момичета:) радвам се, че се отбивате тук и споделяте емоциите ми:)

  ОтговорИзтриване
 6. Обожавам вечерните разходки, независимо дали са по брега на морето, в парка или из съседните улички! А и толкова цветно е при теб:)

  Поздрави

  ОтговорИзтриване
 7. Дина, много си права - лежерно и отпускащо в топлата лятна вечер :). Само това ми беше достатъчно да си представя ваканция :)
  Поздрави и хубава вечерна разходка!

  ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...