2012/05/18

Леката вечеря - 2

Преди време споделих размислите си за здравословния тип хранене и за леките вечери в частност. Тъй като забъркването на нещо вкусно, но бързо и максимално лишено от супермаркетски заготовки, не е лесна работа, реших да ви споделя пак скромна идея за меню.

Салата с бейби спанак, домати и синьо сирене



Пълнени тиквички със сирене и яйца



И двете ястия не са особено оригинални, така че няма да пиша рецепти. Ще ми се просто да ви подскажа какви продукти можете да грабнете в магазина, докато пазарувате набързо след работа. И вечерята е наполовина готова! Пожелавам ви хубава петъчна вечер!

9 коментара:

  1. Много ми харесаха предложенията и ще се възползвам.
    Хубав след обед!

    ОтговорИзтриване
  2. Много вусни и лчбими предложения :) Поздрави и целувки Дина!

    ОтговорИзтриване
  3. Такива вечери обичам - леки и стилно поднесени!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ви:) поздрави на всички!

    ОтговорИзтриване
  5. От рецепти нямаме нужда, само от снимки, за да си припомним как можем да си доставим удоволствие от обикновени неща. Много хубави снимки!

    ОтговорИзтриване
  6. много красиви кадри, наистина
    как определяш вкуса на бейби спанака, аз не си го представям в сурова консумация, явно не съм толкова смела в експериментите си, за мен си е екзотично

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И за мен беше нестандартно. Да си призная бера го директно от градината на майка ми, тъй като си го отглеждаме сами. Листото (дори и стъбълцето) са нежни, крехки и много сочни. Консумираме го буквално няколко минути след откъсването обаче. Дали ще е толкова вкусно, а ако се закупува незнам. Мен ако питаш, ако имате някоя вила с градина, ръсни семена и пробвай:)

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...